Hoarde de daunatori

12 mai

Pentru cei care nu au de aface cu stiinta, sau cei care o displac sunt rugati sa nu citeasca randurile scrise de mine de mai jos.

La marile cuceriri ale omenirii in domeniul stiintei si tehnicii s-a ajuns prin geniul si truda unei elite stiintifice, in timp ce produsele finale care inglobeaza aceste fantastice creatii si descoperiri au ajuns la indemana tuturor. Dar cati stiu ce li s-a dat pe mana?!…

Ca sa dam doar un singur exemplu, au toti pregatirea de a folosi corect uriasa gama de materiale si produse chimice de sinteza? Se stie cat de rau se poate face in lipsa unor cunostinte solide, in lipsa unei educatii adecvate cerintelor stiintei si tehnologiei actuale? In absenta unei pregatiri potrivite stadiului de dezvoltare tehnologica a societatii, nu putem trezi cu paturi intregi sociale actionand ca niste hoarde de daunatori, infinit mai primejdioase decat toti ceilalti daunatori animali si vegetali la un loc. Acest lucru este valabil peste tot in lume, ptr ca peste tot se manifesta, printre atatea alte crize, si criza de instructie si educatie.

Reclame

Un răspuns to “Hoarde de daunatori”

  1. antonio 12 mai 2010 la 17:33 #

    corect!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: